Skip to main content

Lediga jobb

Här kan du hitta de aktuella uppdrag som Zest har för tillfället. Uppdragen är uppdelade på yrkeskategori samt kategoriserade på län.

 

Är du intresserad av något uppdrag i en särskild region som du inte finner på vår hemsida får du gärna kontakta ansvarig konsultchef för detta område för att förhöra dig om möjligheterna till uppdrag. Kontaktuppgifter finner du inlagt på respektive län.

Lediga jobb

Är du intresserad av att arbeta under sommaren 2020?

Hör av dig till oss direkt på tfn 010-4569500 alternativt maila oss på info@zestcare.se


Ta del av våra aktuella uppdrag först av alla genom att prenumerera på våra mailutskick

Klicka på din yrkeskategori nedan och fyll i din e-post för att börja prenumerera.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på avregistrera-länken längst ned i mailen.


Har du avslutat ett uppdrag via Zest?

Fyll gärna i vår utvärdering efter varje avslutat uppdrag. Detta för att vi ska få större förståelse och bli ännu bättre på att bemanna rätt konsult till rätt uppdrag!
Klicka här för att komma till utvärderingen


Corona och covid-19

Håll dig uppdaterad då rutiner och riktlinjer ändras efterhand. Följ utvecklingen och gör gärna utbildningen om Covid-19 som finns på Socialstyrelsens hemsida. Klicka här för att komma till Socialstyrelsen.

Vi följer noga händelseutvecklingen och myndigheternas rekommendationer kring hur man ska förhålla sig till coronaviruset och smittspridning. Med tanke på att vi arbetar inom sjukvården är det särskilt viktigt att vi gör vad vi kan för att minska smittspridningen.

Om du är bokad på ett uppdrag och upplever symtom, även milda symtom, på luftvägsinfektion, feber eller hosta, så ber vi dig att kontakta din konsultchef på Zest Care alternativt ringa vår jourtelefon på tfn 010-4569500. Du bör även tala med din kontaktperson hos uppdragsgivaren.

Vi vill även understryka vikten av extra noggrann handhygien både hemma och på jobbet!

I och med den ökade belastning som sjukvården får pga detta förbereder vi oss för att kunna hjälpa till med ännu fler resurser.
Är du tillgänglig och intresserad av att arbeta? Maila oss din tillgänglighet. Allt ifrån enstaka dagar till längre perioder kan vara till stor hjälp!

Stort tack till er alla som arbetar och säkerställer att den svenska sjukvården bemannas och fungerar!