Skip to main content

Vi ger dig friheten du vill ha

På Zest Care tycker vi att det är en självklarhet att du som tar hand om andra också behöver någon som tar hand om dig. Därför sätter vi alltid våra sjuksköterskor i främsta rummet och ger dig en lön värdig ditt yrke. Låter det bra? I så fall kanske du vill bli en del av Zest? Just nu söker vi efter många olika kompetenser inom vårdyrket.

Sjuksköterska

På Zest är vi alltid intresserade av att bredda vårt sjukskötersketeam med kvalificerade sjuksköterskor. Vårt erbjudande till dig? En lön värdig det arbete du utför för att nämna en sak.

Undersköterska

Är du en undersköterska som älskar ditt jobb men söker mer support från dina chefer? Skicka ditt CV till oss.

Interimschef

Vården behöver erfarna, lyhörda och duktiga ledare. Är du en sådan? Hör av dig till oss.

Arbetsterapeut

Just nu söker vi engagerade arbetsterapeuter med erfarenhet från såväl habilitering som rehabilitering. Hos oss får du en intern spetsutbildning i ledarskap för att snabbt kunna ta ett helhetsansvar för en arbetsplats, både på kort och lång sikt.

Fysioterapeut

Vill du kunna styra mer över din egen vardag? Som fysioterapeut hos oss på Zest får du möjlighet att arbeta på dina egna villkor.

Socionom

Utbildad socionom med relevant arbetslivserfarenhet och ett sug efter att arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Skicka in ditt CV till oss.

Är du en kraft att räkna med?

Vill du bli en del av Sveriges bästa vårdteam? Registrera dig och skapa en profil så hjälper vi dig att hitta nya spännande utmaningar.

Registrera CV