Skip to main content

ARBETE PÅ DINA VILLKOR

Vi på Zest är genuint måna om våra resurser och vågar faktiskt påstå att vi ger dig branschens bästa anställningsvillkor. När du hyrs ut finns det alltid en tydlig arbetsbeskrivning för ditt uppdrag. Ambitionen är att du ska kunna lägga mer energi på tex pedagogik och undervisning, och mindre på kringuppgifter och administration.

Vill du arbeta för Sveriges bästa arbetsgivare?

På Zest Care tycker vi att det är en självklarhet att du som tar hand om andra också behöver någon som tar hand om dig. Därför sätter vi alltid våra sjuksköterskor i främsta rummet och ger dig en lön värdig ditt yrke. Kort sagt – ett fritt arbetsliv med uppbackning och uppskattning av dina chefer. För det har vi fått utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsgivare – 4 år i rad. Tycker du att det låter som någonting för dig? Registrera ditt CV på zestcare.se, så ser vi gemensamt till att utforma ditt yrkesliv precis som du vill ha det.

Hos Zest får du

 • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år
 • Privat sjukvård
 • Sjukförsäkring
 • Kompetensutveckling
 • Sociala evenemang

Så här går det till att arbeta inom bemanning:

 1. Du registrerar en intresseanmälan med CV, behörighetsintyg, önskemål om orter, tjänstgöringsgrad och när i tiden du kan arbeta.
 2. Konsultchef kontaktar dig via mail med mer information
 3. Du får därefter regelbundna mailutskick med de aktuella uppdrag som kommer in. Du väljer själv vilka uppdrag du är intresserad av och besvarar endast de uppdrag som är av intresse för dig.
 4. Om du får ett mail om ett uppdrag som är av intresse för dig gör du en intresseanmälan för det specifika uppdraget genom att besvara mailet alternativt ring oss direkt på 010-4569500
 5. Konsultchefen återkopplar till dig och om du är fortsatt intresserad kommer hen presentera dig för ansvarig chef på uppdraget. Du kommer därefter få förfrågan om att träffa chefen för ett kort möte och diskutera praktiska ting samt startdatum för uppdraget. Inför mötet skrivs en preliminär bokningsbekräftelse.
 6. En slutgiltig bokningsbekräftelse mailas därefter till chefen och till dig för godkännande.

Kontakta oss