Skip to main content

Vi har resurserna du behöver!

Vi på Zest Care är kända för att kunna erbjuda den vårdpersonal du behöver, när du behöver den. Till och med på sommaren. Hos oss kan du dessutom göra upp en reservplan långt i förväg. Varför inte göra en preliminärbokning redan idag? Här nedan ser du vilken slags personal vi tillhandahåller.

SJUKSKÖTERSKA

Hos oss hittar du kvalificerade och erfarna sjuksköterskor och bakom sjuksköterskorna står en trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder Sveriges bästa arbetsvillkor. Skulle du trivas bra med våra resurser kan det vara skönt att veta att vi, så långt möjligt, ger dig chansen att rekrytera samma resurs vid upprepade tillfällen. Skulle situationen vara den motsatta kan du enkelt byta personal.

UNDERSKÖTERSKA

På Zest har vi lång erfarenhet av sjukvården. Vi vet vilken viktig roll undersköterskan har och erbjuder därför bara kunniga, lyhörda och engagerade sådana.

INTERIMSCHEF

Behöver du en kompetent chef eller ledare? Fråga oss! Våra chefer har utöver sina akademiska meriter och långa erfarenhet gått vår interna spetsutbildning i ledarskap, vilket gör dem redo att snabbt kunna ta hand om interimsuppdrag på alla nivåer.

 

ARBETSTERAPEUT

Behöver du en arbetsterapeut med kort varsel? Hos oss hittar du personal många olika kompetenser och erfarenheter.

FYSIOTERAPEUT

Vi hjälper dig bemanna din arbetsplats med kompetenta fysioterapeuter.

SOCIONOM

Numera erbjuder vi även socionomer för uppdrag inom äldre- och handikappomsorgen samt hälso-och sjukvården.

Hitta rätt kraft nu!

Behöver du hyra personal på direkten? Registrera dig och skapa en profil så hjälper vi dig att hitta rätt resurser för ändamålet.

Fyll i en bokningsförfrågan idag